|
|
| Yazar |
Mesaj |
mileysuper
Üye

Özel Bölüm:
Sitemiz sence nasıl?:
ÖzeL BöLüm Özel Bölüm:
|
Konu: En iyi dostlar. Çarş. Şub. 10, 2010 4:50 pm |
|
|
Bu benim ilk senaryom umarım beğenirsiniz.. Bu senaryoyu en iyi arkadaşım saydığım Gamze'ye yani Gamze....MileyLove'a adıyorum... İlk olarak karakterlerin tanıtımı;
KIZ KARAKTERLER; Miley CYRUS:Çok tatlı ve güzel bir kızdır kendini çok seven arkadaşları vardır biraz erkeksidir ve bunu çok belli eder Emily OSMENT:Miley'in en iyi arkadaşlarından biridir oda Miley gibi erkeksidir kaykay yapmayı,aşınmış diz,dirseklerine bayılır. Demi LOVATO:Oda Miley'in en iyi arkadaşlarından biridir,Jonas Kardeşlerden Joe JONAS'a aşıktır ama bunu belli etmez. Selena GOMEZ:Miley'le biraz düşman olsa bile oda Miley'i çok sever ve Demi'yle çok yakın arkadaştır. Gamze DOĞRUYOL:Kızların en yakın,en güvenilir ve en iyi arkadaşıdır..Ve daha bir çok güzel yetenek ve özelliğe sahiptir... Aybuke MEHMETAĞAOĞLU:Oda Gamze gibi kızların en yakın arkadaşıdır ama en çok sevdiği kişiler Gamze ve Miley'dir oda Miley gibi biraz hatta çok erkeksidir Eğer başka karakterler araya girerse onlarıda yazarım.. Erkek karakterleri bir kaç yorumdan sonra yazcam.. |
|
 |
|
Gamse....MileyLove
Üye

Özel Bölüm:
Sitemiz sence nasıl?:
ÖzeL BöLüm Özel Bölüm:
|
Konu: Geri: En iyi dostlar. Perş. Şub. 11, 2010 10:05 am |
|
|
| teşekkürler canım (: |
|
 |
|
mileysuper
Üye

Özel Bölüm:
Sitemiz sence nasıl?:
ÖzeL BöLüm Özel Bölüm:
|
Konu: Geri: En iyi dostlar. Perş. Şub. 11, 2010 2:45 pm |
|
|
Erkeklerin tanıtımı; Dylan SPROUSE:Çok tembel ama çok eğlenceli bir çocuktur ikiz kardeşi Cole ile sürekli kavga içindedirler ve Miley ile çok yakın arkadaşlardır. Cole SPROUSE:Çok zeki ve kardeşi gibi çok eğlenceli bir çocuktur oda Miley ile çok yakın arkadaştır. JONASLAR:Nick,Joe ve Kevin JONAS üçüde çok yakışıklı ve çok eğlenceli insanlardır hepsi aşıktır ama bunu hiç kimse bilmez.. Jason EARLES:Miley'in en yaın arkadaşlarından biridir ve Miley'i hep sinir edip onu arkadaşlarının önünde rezil eder çünkü bebeklikten eri arkadaştırlar bu nedenlede Jason Miley'in herşeyini bilir. Diğer karakterler; Zac EFRON Ve bir kaç kişi daha var ama onlar karşımıza çok az çıkacak onun için yazmıcam.. Bir-iki yorumdan sonra 1.BÖLÜMÜ koycam |
|
 |
|
Gamse....MileyLove
Üye

Özel Bölüm:
Sitemiz sence nasıl?:
ÖzeL BöLüm Özel Bölüm:
|
Konu: Geri: En iyi dostlar. Perş. Şub. 11, 2010 2:46 pm |
|
|
| vavvv güzel olmuşş çok merak ediyorumm yaaaa |
|
 |
|
mileysuper
Üye

Özel Bölüm:
Sitemiz sence nasıl?:
ÖzeL BöLüm Özel Bölüm:
|
Konu: Geri: En iyi dostlar. Perş. Şub. 11, 2010 2:49 pm |
|
|
| Saol bir yorum daha gelsin koycam bölümü. |
|
 |
|
miley_hannah_fan
Üye

Özel Bölüm:
Sitemiz sence nasıl?:
ÖzeL BöLüm Özel Bölüm:
|
Konu: Geri: En iyi dostlar. Perş. Şub. 11, 2010 2:52 pm |
|
|
| o zmannnn ben hemen yorum yapıyım çünkü gerçekten güzel bir şeye benziyoo sabırsızlıkla bekliyorummm.... |
|
 |
|
mileysuper
Üye

Özel Bölüm:
Sitemiz sence nasıl?:
ÖzeL BöLüm Özel Bölüm:
|
Konu: Geri: En iyi dostlar. Perş. Şub. 11, 2010 2:54 pm |
|
|
| Tamam saol da ben yorumun bu kadar çabuk geleceğini sanmıyodum daha şimdi başladım yamaya biraz bekleyin hemen koyayım o zamaan. |
|
 |
|
mileysuper
Üye

Özel Bölüm:
Sitemiz sence nasıl?:
ÖzeL BöLüm Özel Bölüm:
|
Konu: Geri: En iyi dostlar. Perş. Şub. 11, 2010 3:12 pm |
|
|
1.BÖLÜM
Miley:Babaaa,Jasonn çabuk olun birazz, alışveriş merkezi kapanmak üzere!!! Jason:Sizinc alışveriş torbalarınız yüzünden yürüyemiyoruz bile Miley!!! Billy:Evet ne var bunların içinde Miley?? Emily-Miley-Aybuke-Gamze:Ayakkabılar,takılar ve giysiler!! Billy:Aman ne güzel..... Jason:(Sinirli ve alaycı bir tavırla)Bir kızın alışveriş paketlerini taşımak varken neden arkadaşlarımla olmak istiyeyimki..? Miley:(Emily'ye dönerek)Erkekler neden hep böyle sinir bozucu olur anlamıyorum?! Emily:Yapma Miley erkekler sinir bozucu değildirler.. Miley:Öylemi en büyük kanıtı(Jason'ı göstererek)Jason!! Emily:Ou onu unutmuştum işte. Tam o sırada alışveriş merkezi kapanır ve Miley,Emily ,Billy,Jason,Aybuke ve Gamze içerde mahsur kalırlar. Bu bölümü tam yazamadım biraz aceleye geldi ama 2.Bölüm daha güzel olcak. |
|
 |
|
Gamse....MileyLove
Üye

Özel Bölüm:
Sitemiz sence nasıl?:
ÖzeL BöLüm Özel Bölüm:
|
Konu: Geri: En iyi dostlar. Perş. Şub. 11, 2010 3:17 pm |
|
|
| ayy çok güzel olmuş canım 2. bölümü sabırsızlıkla bekliyorummmm sonu çok heyecanlııı :D |
|
 |
|
bitmeyen_aşkım_hannah
Üye

Özel Bölüm:
Sitemiz sence nasıl?:
|
Konu: Geri: En iyi dostlar. Perş. Şub. 11, 2010 4:43 pm |
|
|
| bencede çok güzel biraz kısa olmuş ama yinede beğendim 2. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum |
|
 |
|
|
|